Taxi Gemert

Taxibedrijf Van Heijst is ook in Gemert-Bakel actief. We hebben contacten met alle zorgverzekeraars, zodat we voor u het vervoer kunnen regelen naar diverse ziekenhuizen zoals bijvoorbeeld het Elkerliek ziekenhuis, Maxima Medisch Centrum (MMC), Catharina ziekenhuis etc..

Uiteraard bieden wij ook vervoer voor ziekenhuizen buiten de regio zoals bijvoorbeeld Amsterdam, Rotterdam, Nijmegen, Maastricht, Utrecht en nog veel meer.

Ook voor vervoer naar vele revalidatiecentra zijn wij voor u beschikbaar, denkt u hierbij aan bijvoorbeeld Blixembosch en Vitassist. Centraal Ziekenfonds (CZ) is een grote opdrachtgever, maar ook andere zorgverzekeraars maken gebruik van onze diensten. We voldoen aan al hun eisen betreffende stiptheid en veiligheid. Dat garandeert voor u een veilige en heel belangrijk een tijdige rit.

We rijden met comfortabele auto’s of eventueel een rolstoelbus zodat u op een prettige manier vervoerd wordt naar uw bestemming.

Ook als u vervoer nodig hebt naar een luchthaven als bijvoorbeeld Eindhoven Airport, Amsterdam(Schiphol), Dusseldorf Airport, Weeze, Maastricht etc., kunnen we dit voor u regelen.

 

In overleg met u wordt het ophaaltijdstip bepaald. U wordt niet gecombineerd met andere passagiers, u wordt dus rechtstreeks naar uw luchthaven gebracht en dat is wel net zo prettig.

Als u een vervoersprobleem hebt neem dan gerust contact op. Wij zullen er alles aan doen om voor u een passende oplossing te zoeken.

Taxirit boeken?

Wij zijn een kleinschalig taxibedrijf met een persoonlijke benadering. Elke taxirit is voor ons uniek, wij kijken graag naar de mogelijkheden en mogelijke combinaties om tot ene interessante prijsopgave te komen.

Vraag eenvoudig en snel je taxirit bij ons aan!

Boek direct
Taxibedrijf van Heijst
Dorpsstraat 98
5735 EG Aarle-Rixtel (Laarbeek)

T 0492 - 38 12 18
F 0492 - 38 32 76
Direct mailen